Dr Bose .Net

Once Upon a Time

1999 dök en hemsida upp betitlad Dr Boses journal. Senare ändrades namnet till Dr Bose .Net. Vad det var, får den som vill själv upptäcka. Att den finns med här på filmprojektets hemsida beror uteslutande på att det finns vissa kopplingar till filmen. Några tidiga ideér såg dagens ljus redan på Dr   Bose .Net. Därför tillåter jag detta gamla och mycket udda material att delvis åter-uppstå här. Men: materialet presenteras som det är. Vissa saker fungerar, andra inte. Navigeringen är suspekt. Men den som bemödar sig har ett ganska digert material att utforska.

Instructions
På Dr Bose .Net finns det mycket ljud. Ha alltid högtalarna eller motsvarande på. Sajten utforskas med musen, dvs peka på allt! Bilder och symboler i huvudsak. Klicka också för säkerhets skull. Om webbläsaren frågar om det är OK att installera Active X-kontroller - svara ja! Om du går vilse - mycket lätt hänt - använd bakåtknappen på webbläsaren. Men missa inte heller att navigera dig vidare med sajtens interna pilar, som bl.a. ser så här: <<, >>, B=Bose=hem.

Exampel
Andy Pandy - lek med musen! För den snabt/långsamt över bilderna. Dra den snabbt över alla tre bilderna! Skapa en egen ljudvärld. Efter att ha övningskört detta exempel är ni definitivt redo för alla andra delar av Dr Bose .Net!

Start
Mot slutet av sajtens liv startades Dr Bose .Net med ett litet intro. Den går att titta på här/here! Låt det bli starten på utforskandet.

The Keeper

 

 

 

© Bo G. Svensson 2007-2012 • Contact Blog

www.prettofilm.se